• مهم بودن خبر

شرکت حرکت کلیدی در 10 بخش کاندید جایزه شد

حرکت کلیدی

در سومین دوره جشنواره تولیدات تلویزیونی در بخش انیمیشن تولیدات شرکت حرکت کلیدی در 10 بخش کاندید جایزه شده است :

1-در رشته بهترین کارگردانی مجموعه و سریال ، سیاوش زرین آبادی برای پهلوانان 2

2-در رشته بهترین کارگردانی اثر بلند و نیمه بلند ، علیرضا گلپایگانی و بهنام دلداده را برای آقای مهربان،

3-برای رشته بهترین اثر بلند، نیمه بلند، علیرضا گپایگانی برای پهلوانان2، سیاوش زرین آبادی برای آقای مهربان

4- در بخش بهترین کارگردانی میان برنامه پویانمایی ، علی درخشی برای گزارش های اوتی

5-رشته بهترین طراحی شخصیت در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال محمد خیراندیش، سعید غنی زاده، مریم صفایی و حسن تبریزی برای آقای مهربان

6-در رشته بهترین طراح فضا در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال مهرداد ایسوندی و مهدی موحد برای آقای مهربان، و حسین صافی برای پهلوانان 2

7-در بخش بهترین انیمیت :مهدی محمدیان نامقی برای آقای مهربان

8-داوران بخش پویانمایی سومین جشنواره جام جم برای دریافت بهترین صداسازی و صداگذاری در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هم آرش قاسمی را برای آقای مهربان و پهلوانان2

9-همچنین برای رشته بهترین فیلمنامه بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هم سیاوش زرین آبادی برای آقای مهربان و پهلوانان 2

10- در رشته بهترین دستاورد فنی و هنری در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال علیرضا گلپایگانی، مهدی محمدیان نامقی برای آقای مهربان

نامزد دریافت جایزه شده‌اند

اعلام کاندیداهای بخش پویانمایی جشنواره جام‌جم

دبیر بخش پویانمایی سومین جشنواره بین‌المللی تلویزیونی جام‌جم ضمن اعلام کاندیداهای دریافت جایزه در این بخش گفت: منتخبی از آثار کاندیدا شده در رشته‌های مختلف از امشب در شبکه‌های مختلف تلویزیون پخش می شود.

به گزارش سینماپرس به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره بین المللی تلویزیونی جام جم سیما، حسین ساری گفت: بیش از 100 اثر از تولیدات شبکه‌های مختلف و مرکز صبا به مرحله داوری بخش پویانمایی جشنواره راه یافته بودند که از میان آن‌ها کاندیداهای دریافت جایزه در 12 رشته معرفی شدند.

وی درباره نظر هیئت داوران درباره آثار راه یافت به مرحله داوری اظهار کرد: به طور کلی داوران معتقد بودند آثار انیمیشن رشد کیفی قابل ملاحظه‌ای داشته و این رشد در بخش هنری و تکنیکی در بعضی از آثار به وضوح دیده می شود.

ساری ادامه داد: عنصر خلاقیت و نوآوری به ویژه در مسائل تکنیکی مورد توجه قرار گرفته بود و رقابت بسیار نزدیکی در بین آثار در مرحله داوری وجود داشت.

وی گفت: انیمیشن رابطه بسیار نزدیکی با مهارت دارد و به نسبت دوره قبل که دوره اول بود مشاهده می کنیم این مهارت حرفه‌ای‌تر و آثار پر فروغ‌تر شده است.

ساری افزود: هیئت داوران در جلسات خود بر عنصر جذابیت در آثار انیمیشن تاکید و اظهار امیدواری کردند هنرمندان در سال‌های آتی در کنار تکنیک به جذابیت هم توجه ویژه داشته باشند.

دبیر بخش پویانمایی جشنواره با اشاره به اینکه هیئت داوران این بخش از افراد خبره و شناخته شده در حوزه انیمیشن هستند، اظهار کرد: این موضوع باعث می‌شود تا توصیه‌های تکنیکی و محتوایی داوران مورد توجه هنرمندان قرار گیرد و این توصیه‌ها در آثار بعدی هنرمندان لحاظ شود.

وی همچنین از پخش منتخبی از آثار انیمیشن کاندیدا در شبکه‌های پویا، آموزش، تهران و دو از امشب خبر داد.

همچنین بر اساس این گزارش، کاندیدهای انیمیشن در رشته بهترین کارگردانی اثر کوتاه امید خوش نظر برای پارازی، سلمان خورشیدی و امیر محمدزاده برای سکو، شیوا ممتحن برای اجل معلق و امینه فروغی برای تک کاندیدای دریافت جایزه شده اند. در این بخش جایزه بهترین انیمیشن به تهیه کننده اثر تعلق می‌گیرد.

در رشته بهترین کارگردانی مجموعه و سریال ژیان دیباوری برای قصه‌های شیرین، محمدرضا حنفی برای رستوران جنگل، سیاوش زرین آبادی برای پهلوانان 2 و امین یاوری مقدم وحامدحاج ملاعلی برای افسانه موزه‌ها کاندیدا شده اند.

در رشته بهترین کارگردانی اثر بلند و نیمه بلند هیئت داوران مرحوم اسفندیار احمدیه را برای داستان زال، علیرضا گلپایگانی و بهنام دلداده را برای آقای مهربان، علیرضا کاویان راد را برای یوز2 و مجید شاکری را برای افسانه سرزمین گوهران کاندیدای دریافت جایزه معرفی کردند.

همچنین برای رشته بهترین اثر بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال مجید شاکری برای افسانه سرزمین گوهران، علیرضا گپایگانی برای پهلوانان2، محمدرضا حنفی برای رستوران جنگل و سیاوش زرین آبادی برای آقای مهربان کاندیدای دریافت جایزه شده اند.

در رشته بهترین کارگردانی میان برنامه پویانمایی بابک نکویی برای خاطرات نوروزی، علی درخشی برای گزارش های اوتی، مجید مجیدی برای پسرکاغذی و امیرسحرخیز برای وله انتخابات و در رشته بهترین طراحی شخصیت در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هم حسن تبریزی و محمد کوچکی برای مینا و پلنگ، محمدخیراندیش، مجید شاکری، مریم ثقفی و رسول تشت زرین برای افسانه سرزمین گوهران، محمد خیراندیش، سعید غنی زاده، مریم صفایی و حسن تبریزی برای آقای مهربان و مهدی علی بیگی، علی چناری و حامد کمالی برای یاور و دوستان کاندیدای دریافت جایزه شدند.

برای دریافت جایزه بهترین طراح فضا در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هیئت داوران مهرداد ایسوندی و مهدی موحد برای آقای مهربان، مهناز مصطفوی برای ماجراهای سمنو و شقاقل، حسین صافی و نوروز عباسیف مهدی موحد برای افسانه سرزمین گوهران و حسین صافی برای پهلوانان 2 را به عنوان کاندیدا معرفی کرده‌اند.

مهدی محمدیان نامقی برای آقای مهربان، محمد غلامی و ابوالفضل جعفری برای رستوران جنگل، ابراهیم کریمی برای قصه های خوب برای بچه های خوب و آرش احسان و افروز خجسته بند برای افسانه سرزمین گوهران نامزدهای دریافت جایزه در رشته بهترین انیمیت در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال شده اند.

داوران بخش پویانمایی سومین جشنواره جام جم برای دریافت بهترین صداسازی و صداگذاری در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هم محمود آقامحمدی را برای رستوران جنگل، آرش قاسمی را برای آقای مهربان، فرشید جلیلی را برای افسانه موزه ها و آرش قاسمی را برای پهلوانان2 کاندیدا کرده اند.

همچنین برای رشته بهترین فیلمنامه بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال هم سیاوش زرین آبادی برای آقای مهربان، حسین سلطانی و وحید چالاک برای داستان سامرا، سرور کتبی برای افسانه موزه ها و سیاوش زرین آبادی برای پهلوانان 2 و در رشته بهترین دستاورد فنی و هنری در آثار بلند، نیمه بلند، مجموعه و سریال علیرضا گلپایگانی، مهدی محمدیان نامقی برای آقای مهربان، سعادت رحیم زاده برای زمزمه‌های سرزمینم، مجید شاکری و محمود دوستی برای افسانه سرزمین گوهران و حامد کاتبی برای تولد آفتاب نامزد دریافت جایزه شده‌اند.

اعلام معیارهای داوری آثار پویانمایی جشنواره جام‌جم
چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۲ – ۱۴:۲۹

دبیر بخش پویانمایی سومین جشنواره تلویزیونی جام‌جم ضمن اینکه از داوری بیش از 100 اثر در این بخش از جشنواره خبر داد، معیارهای داوری آثار را اعلام کرد.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره تلویزیونی جام جم، حسین ساری اظهار کرد: در سال‌های اخیر حجم انبوهی برنامه پویانمایی در مرکز صبا و شبکه های مختلف سیما تولید شده که از میان آن‌ها تعداد 200 اثر در مرحله انتخاب اولیه برای داوری ارسال شد که از این میان 160 اثر تولید مرکز صبا و 40 اثر از شبکه های مختلف بود.

وی ادامه داد: بنا به درخواست هیئت داوران بخش پویانمایی جشنواره، آثار انتخاب شده مورد بازبینی مجدد قرار گرفت و در نهایت 104 اثر انتخاب نهایی و برای داوری ارسال شده است.

ساری همچنین از داوری آثار پویانمایی سومین جشنواره جام جم در چهار دسته فیلم تلویزیونی، فیلم کوتاه، میان برنامه و مجموعه های پویانمایی خبر داد و گفت: آثار رسیده و انتخاب شده برای داوری در این چهار بخش دسته‌بندی شده و آثار هر دسته جداگانه داوری می‌شوند.

وی اظهار کرد: مهمترین معیار برای داوری آثار جذابیت در محتوا و شکل و فرم و تکنیک است. برای داوران محتوا و همچنین خلاقیت در تکنیک و شکل آثار به یک اندازه مهم است.

دبیر بخش پویانمایی جشنواره جام جم افزود: مهم‌ترین شاخص امتیازدهی به آثار برای داوران فیلمنامه، کارگردانی، طراحی فضا، طراحی شخصیت، انیمیت، متحرک سازی، صدا و موسیقی و جلوه های ویژه بصری است.

ساری ادامه داد: داوران هر اثر را به تفکیک موارد فوق مورد بررسی قرار می دهند و با جمع بندی امتیاز کسب شده در این بخش ها به یک اثر امتیاز می دهند که در نهایت میزان آثار برتر مشخص می شود.

وی همچنین از اعلام جوایز و بخش هایی که به آن ها جوایز تعلق می گیرد در روزهای آینده خبر داد.

فهرست آثار پویانمایی سومین جشنواره تلویزیونی جام جم

به گزارش خبرگزاری مهر، “اجل معلق” به کارگردانی شیوا ممتحن، “آریو” (افسانه سرزمین گوهران) به کارگردانی مجید شاکری، “بز و بزغاله ها” به تهیه کنندگی و کارگردانی مرجان کشانی، “بانی و نانی 2” به تهیه کنندگی و کارگردانی محمد رضا نجفی امامی، “پهلوانان 2” به کارگردانی سیاوش زرین آبادی، “حاکم و حاتم” به کارگردانی صمد غلامزاده، “داستان‌های ایرانی برای کودکان” به تهیه‌کنندگی شهاب کسرایی، “نمکی و مار عینکی” به کارگردانی علیرضا فرمانی، “شکرستان 91” به تهیه کنندگی سید مسعود صفوی، “داستان زال” به کارگردانی اسفندیار احمدیه، “وال استریت” به کارگردانی فرنوش عابدی و … از جمله آثار حاضر در مرحله داوری انیمیشن است.

همچنین از دیگر آثاری که داوری می شود می توان به ماجراهای “سمنو و شقاقل”، “ماجرای کد خدا”، “مینا و پلنگ”، “مورچه و کاموار”، “میچکا”، “مدرسه ای در جنگ”، “ماهیگیر”، “مترسک”، “نان و گل”، “نگین هفت دریا”، “راز جنگل شفا”، “دره زنجفیل”، “شاپرک”، “رستوران جنگل”، “اشعار ایرانی برای کودکان ایرانی”(قصه های جورواجور)، “آقای مهربان”، “بوم رنگ”، “بیشه مثلها”، “به کودکان توجه کن” و … اشاره کرد.

آثار پویانمایی سومین جشنواره جام جم در چهار دسته فیلم تلویزیونی، فیلم کوتاه، میان برنامه و مجموعه های پویانمایی به طور جداگانه داوری خواهد شد.

مهمترین معیار برای داوری آثار جذابیت در محتوا و شکل و فرم و تکنیک است. برای داوران محتوا و همچنین خلاقیت در تکنیک و شکل آثار به یک اندازه مهم است. مهم ترین شاخص امتیاز دهی به آثار هم فیلمنامه، کارگردانی، طراحی فضا، طراحی شخصیت، انیمیت، متحرک سازی، صدا و موسیقی و جلوه های ویژه بصری است.

داوری آثار پویانمایی جشنواره به محمد مهدی قاسمی، محمد میرکیانی، امیر محمد دهستانی، بهرام عظیمی، ناصر گل محمدی، محمد رحیم لیوانی و اسماعیل شرعی سپرده شده و دبیری این بخش نیز بر عهده حسین ساری است.